ETKİNLİKLERİMİZ
19 Nisan 2024, Cuma

Uşak Üniversitesi’nin Değerli Akademik ve İdari Personeli,

Üniversitemizi öncelikle ülke çapında, daha sonra uluslararası alanda en iyi üniversitelerden biri yapma hedefimiz doğrultusunda hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerektiğinin bilincindeyiz.

Kalite ve uluslararasılaşma çalışmalarından bölgesel kalkınma ve DTS Tasarım Merkezine, Uşak OSB Teknoparktan danışma kurullarına kadar ulusal ve uluslararası boyutta birçok projeyi hep birlikte gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz.

Mayıs ayı içerisinde, Karayolu Trafik Haftası, Engelliler Farkındalık Haftası ve Hemşirelik Haftası çerçevesinde birçok sosyal sorumluluk etkinliği düzenledik. Kurtuluş Savaşımız içerisinde çok önemli bir yeri olan Uşak şehrimizin kurtuluşu kapsamında “Uşak'ın İşgalden Kurtuluşunun 100. Yılı Uluslararası Sempozyumu”nu gerçekleştirdik. Hizmet içi eğitim planı kapsamındaki eğitimlerimize hız kesmeden devam ettik ve personelimizin “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri” eğitimini almasını sağladık. Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında Türkiye’nin ilk tam entegre tesisi olarak kurulan Menderes Tekstil San. ve Tic. A.Ş ile iş birliği protokolü imzaladık. II. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı’nda Erişilebilirlik Belgesi ve Bayrağını kazanmanın haklı gururunu yaşadık.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, her ay olduğu gibi Mayıs ayında da gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle Uşak Valiliğince düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve basın mensupları ile birlikte katıldı. (2 Mayıs 2022)

• Üniversitemizde her sene geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni akademik ve idari personelimizin katılımıyla Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında gerçekleşti. (5 Mayıs 2022)