ETKİNLİKLERİMİZ
15 Mayıs 2024, Çarşamba

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Mart ayı üniversitemiz için bol hareketli ve güzel haberlerin geldiği bir ay oldu. Türk kültürünün önemli dönemlerinden bir olan Nevruz Bayramının coşkusu üniversitemizi de sardı. Mart ayında üniversitemiz TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal’ı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı ve birçok önemli ismi ağırladı. Sayın bakanımızın öncülüğünde ağırladığımız ilk astronotumuz Gezeravcı ile buluşmak öğrencilerimiz için özel bir deneyim oldu.

Mart ayında “Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın!.." diyen vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve İstiklal Marşımızın kabulü kutlarken şanlı tarihimizde önemli bir mihenk taşı olan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yılını kutladık.

Mart ayının Ramazan ayına denk gelmesi bizleri ortak sofralarda buluşturdu. Ramazan dolayısıyla hem öğrencilerimizle hem de şehrimizdeki ailelerle bir araya gelip Ramazan’ın bereketini paylaştık.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.

Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, mart ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem Savaş

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Zafer Teknopark A.Ş. 1. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. (01.Mart.2024)
  • Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin düzenlemiş olduğu TÜBİTAK ARDEB Bilgilendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. (04.Mart.2024)