ETKİNLİKLERİMİZ
19 Ekim 2024, Cumartesi

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Uşak Üniversitesi olarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü her zamanki azim ve kararlılıkla andık. Aziz milletimiz 8 yıl önce, Devletimize, Bağımsızlığımıza ve Milli İrademize kasteden bir ihanet örgütünün alçakça kalkışmasına göğsünü siper ederek geçit vermemiştir.  15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Ekibimiz, Avrupa Birliği Acil Sağlık Ekibi (RescEU – EMT) personeli için hazırlanan kıyafet ve teçhizat tasarımlarını İstanbul’da sundu. Toplantının sonunda iyi niyet protokolü imzalandı.

Ayrıca geçtiğimiz yıl ilk defa QS sıralamasında yer alan Üniversitemiz, bu yıl da Türkiye’den QS Avrupa 2025 sıralamasına girmeyi başaran 72 üniversiteden biri olarak başarısını devam ettiriyor.

Hedeflerimiz ve hayallerimiz doğrultusunda çalışmaya, üretmeye ve topluma değer katmaya devam ediyoruz. Verdiğiniz emekler için siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAV

REKTÖR

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İslam Bilim Tarihi araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin’in vefatının 6. yılında, İstanbul Gülhane Parkı'nda gerçekleştirilen anma törenine katıldı. (02.Temmuz.2024)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Azerbaycan’da Matematik ve Mekanik Enstitüsü tarafından Nasreddin Tusi hatırasına duzenlenen Uluslararası Matematik Sempozyumu’nun açılış konuşmasında, “Ülke Kalkınmasında Matematiğin Gerekliliği” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. (03.Temmuz.2024)