ETKİNLİKLERİMİZ
19 Ekim 2024, Cumartesi

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Uşak Üniversitesi olarak Haziran ayında hem kavuşmanın mutluluğunu hem de ayrılığın hüznünü bir arada yaşadık. Kurban Bayramı’na kavuşmanın manevi huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşarken mezuniyetin coşkusunu ve hüznünü de birlikte yaşadık. Gençlerimiz yıllardır emek verip belirli bir noktaya getirdikleri kariyerlerinde önemli bir dönem noktasını daha aştılar. Artık üniversite mezunu, meslek sahibi bireyler oldular. Hocaları olarak onlar adına gururlu ve mutluyuz.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, haziran ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAV

REKTÖR

• Uşak Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı bünyesindeki psikologlar tarafından Uşak Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü personeline bir dizi eğitim verildi. (03.Haziran.2024)
  • Uşak Üniversitesi İslam Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, İslami İlimler Fakültesi ve Anadolu İrfanı Öğrenci Topluluğunun birlikte düzenlediği “Semâdan Sînelere Kur’an” konulu konferans Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi. (03.Haziran.2024)