ETKİNLİKLERİMİZ
19 Ekim 2024, Cumartesi

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Üniversitemiz, Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında Eğitim Protokolü imzalandı. ‘‘İmzaladığımız ‘Eğitim Protokolü’ kapsamında Tıp Fakültesi öğretim elemanlarımız, ilkokullarda sağlıklı beslenme ile ilgili öğrenci ve veli eğitimleri düzenleyecek, farkındalık arttırma ve yaygınlaştırma faaliyetleri yürütülecektir.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde Uşak Valimiz Dr. Turan Ergün ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu ve Uşak Mehmet Hacım Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulunduk.

Ağustos ayı memleketimiz için çok önemli bir aydır. Millî Mücadelemizi zafere ulaştıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ndeki kahramanlarımızın fedakarlığı sayesinde bugün mutlu, huzurlu ve bağımsız bir ülkede yaşamaktayız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Hedeflerimiz ve hayallerimiz doğrultusunda çalışmaya, üretmeye ve topluma değer katmaya devam ediyoruz. Verdiğiniz emekler için siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

REKTÖR

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemiz Kalite Çalışmaları kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne saha ziyareti gerçekleştirdi. (01.Ağustos.2024)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemiz Kalite Çalışmaları kapsamında Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü'ne saha ziyareti gerçekleştirdi. (07.Ağustos.2024)