ETKİNLİKLERİMİZ
19 Nisan 2024, Cuma

Değerli Mesai Arkadaşlarım;

Uşak Üniversitesi’ni uluslararası bir marka yapma hedefi doğrultusunda her gün bir önceki günden daha iyisini gerçekleştirerek, büyük bir özen, özveri, kararlılık ve azimle çalışıyoruz.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, her ay olduğu gibi Nisan ayında da gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler dilerim.

Sağlıcakla kalın...

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• ·      Üniversitemiz Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından Dünya Otizm Farkındalık Günü vesilesiyle Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir Emre Kıyak ve Dr. Öğr. Üyesi Nalan R. Ayvazoğlu’nun konuşmacı olduğu “Şaka Değil! Otizmin Farkındayım İz Bırakıyorum” konulu konferans Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. (1 Nisan 2022)