Ana Sayfa / Haberler / Sağlık Topluluğundan Üç Yüz Yenidoğana Kıyafet Yardımı
17 Kasım 2021, Çarşamba
Sağlık Topluluğundan Üç Yüz Yenidoğana Kıyafet Yardımı

Uşak Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Uşak Üniversitesi Sağlık Topluluğu işbirliği ile Uşak Eğitim Araştırma Hastanesi yeni doğan yoğun bakım ve bebek servisinde yatmakta olan, ihtiyaç sahibi ailelerin bebekleri için yeni doğan kıyafeti, bebek bezi, biberon, emzik yardımı gerçekleştirildi.

Sağlık Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Şeyma Çatalgöl koordinatörlüğünde,  Uşak Sağlık Topluluğu üyesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğrencilerinin desteği ile 300 yeni doğan bebeğe kıyafet yardımı yapıldı.

Bazı ailelerin maddi imkânlarının kısıtlı olmasından dolayı servislerinde yatmakta olan bebekler için zaman zaman kıyafet bulmakta zorlandıklarını belirten hastane sağlık çalışanları, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine teşekkür ettiler.