Ana Sayfa / Haberler / Bilgi Teknolojileri Alanında Kariyer Taktikleri Söyleşisi Gerçekleşti
9 Haziran 2021, Çarşamba
Bilgi Teknolojileri Alanında Kariyer Taktikleri Söyleşisi Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Karahallı Meslek Yüksekokulu’nun düzenlemiş olduğu ve moderatörlüğünü Öğr. Gör. Durmuş Koç’un yaptığı “Bilgi Teknolojileri Alanında Kariyer Taktikleri” konulu söyleşi çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe, bilgi teknolojileri sektöründe uzun yıllar tecrübe kazanmış Dr. Lorin Koçu (ING – Program Yöneticisi), Mustafa Ulus (Fibabanka- Ar-Ge ve İnovasyon Ofisi Birim Yöneticisi), Eyüp Erkan Özbek (Aksa Akrilik - Dijital Dönüşüm Yöneticisi) ve Hasan Basri Aydoğmuş (THY - Kurumsal Mimar) konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte, öğrenciler için kariyerlerine yön verecek anahtar tavsiyeler çerçevesinde bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

Etkinlik sonunda konuşmacılar, yurtdışında kariyer yapmak isteyenlere sektör tecrübelerini aktararak soruları cevaplandırdılar.