Ana Sayfa / Haberler / ADIM Üniversiteleri Rektörleri e-Konferansla Bir Araya Geldi
10 Eylül 2020, Perşembe
ADIM Üniversiteleri Rektörleri e-Konferansla Bir Araya Geldi

ADIM Üniversitelerinin rektörleri e-konferans ile bir araya geldi.

Toplantıya, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar katıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Kovid-19 pandemi sürecinde ADIM Üniversitelerinin 2020-2021 güz yarıyılında yapacağı çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

2020-2021 Akademik Yılı güz yarıyılının eğitim-öğretim planlamasının değerlendirildiği toplantıda; uzaktan eğitimde teorik ve uygulamalı alanlardaki eğitim stratejileri üzerinde duruldu.