Ana Sayfa / Haberler / Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
4 Eylül 2024, Çarşamba

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliğiyle ‘Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Yazma’ eğitimi 3 Eylül 2024  tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Eğitimde Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adile Aşkım Kurt eğitmen olarak yer aldı.

Eğitim kapsamında TÜBİTAK proje destek programları hakkında genel bilgi verildikten sonra, TÜBİTAK ARDEB 1001 projelerinin yazımından bahsedildi. Sosyal Bilimler alanındaki projeler için özgün değer, amaç ve hedefler, yöntem, proje yönetimi, yaygın etki ve proje değerlendirme süreci konuları detaylı olarak anlatıldı.

Eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.