Ana Sayfa / Haberler / Vali Dr. Ergün’den Üniversitemize Veda Ziyareti
23 Eylül 2024, Pazartesi
Vali Dr. Ergün’den Üniversitemize Veda Ziyareti

Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliğine atanan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Savaş, Vali Dr. Ergün’e Uşak için yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Vali Dr. Ergün’ün, Uşak’ı bulunduğu noktadan daha da ileriye taşıdığına dikkati çeken Rektör Savaş, ‘‘Sayın Valimiz, bizlere her zaman destek olmuş, Uşak ve Uşak Üniversitesinin gelişimi için çalışmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Vali Dr. Ergün ise Uşak için, şehrin tüm kurumlarıyla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek başta Rektör Prof. Dr. Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi ailesine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.