KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-TSSF Onaylı Bronz Cankurtaran Eğitimi Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
19 Ekim 2021, Salı
USEM-TSSF Onaylı Bronz Cankurtaran Eğitimi Programı Ön Kayıtları Başlamıştır

TSSF Onaylı Bronz Cankurtaran Eğitimi Programı Ön Kayıtları Başlamıştır.

Havuzu olan tüm tesislerde cankurtaran bulundurma mecburiyeti olması sebebiyle çok aranan bir görev olan Bronz Cankurtaranlık yeni mesleğiniz olabilir.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) yetkili (Yetki No:052) Dalış ve Cankurtaran Merkezi Manisa Yüzme, Su Sporları ve Gençlik Spor Kulübü ve Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle Merkezimiz bünyesinde düzenlenecek olan “TSSF Onaylı Bronz Cankurtaran Eğitimi Programı” ön kayıtları başlamıştır. Kursa başvurmak isteyenler 25 Ekim 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kurs Önkoşulları

• İyi derecede yüzme bilmek (Bir yere/şeye tutunmadan, durma ihtiyacı hissetmeden yüzebilmek)
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Sağlık açısından Cankurtaranlık yapmasına mani durumu olmaması (Kursiyerin Sağlık Bildirimi ile beyanı geçerlidir)
  • En az ilköğretim mezunu olmak

Kazanacağınız Haklar ve Belge Süresi

Bu kursun sonunda 5 metreden derin olmayan havuzlarda cankurtaran olarak görev alabilme yetkisi kazanırsınız. (5 metreden daha derin bir havuzda görev yapma ihtimaliniz varsa bir üst basamak olan Gümüş Cankurtaran kursunu almanız gerekir. Ancak Bronz cankurtaran olmadan, Gümüş belgeyle başlamak mümkün değildir.) Almış olduğunuz belge tüm cankurtaran belgelerinde olduğu gibi 2 yıl geçerlidir. İki yılın sonunda sağlık koşullarını hâlâ sağlamakta iseniz, cankurtaran ve ilk yardım tekniklerindeki güncellemeler hakkında bilgi sahibi olup belgenizi yeniletebilirsiniz.

Kontenjan: 16

Eğitim Gün ve Saatleri: Ayrıca duyurulacaktır.

Eğitim Yeri: Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Yüzme Havuzu

Kurs Ücreti: Bronz Cankurtaran kurs ücreti 850 TL (Bu ücretler eğitim hizmet bedeli, Bronz Cankurtaran belge ücreti dahildir. Federasyona ödenecek belge ücretini içerir ve kurs kaydı esnasında (tamamı olan 850 TL) ödenir.

ÖNEMLİ NOT: Kontenjanımız sınırlıdır, kontenjan dolduktan sonra gruba kayıt alınamamaktadır. Gruplar müracaat sırasına göre belirlenecektir. On-line yapılan kayıtlar kesin kayıt hükmünde değildir.  Kurs ücretleri kayıt döneminde yatırılacaktır.

İletişim Adresi:

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr