KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS] TÜBİTAK Bilim Kamplarına Katılım Başvuruları Devam Ediyor!
12 Temmuz 2024, Cuma
[ARBİS] TÜBİTAK Bilim Kamplarına Katılım Başvuruları Devam Ediyor!

Logo

Değerli Araştırmacımız,

2024 yılı sonuna kadar 7 farklı bölgede farklı disiplin alanlarında bilim kampları düzenlenecektir. Bu kampların ilki Fizik temalı olup Afyon Sultandağı Gençlik Kampı’nda 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında, ikincisi Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda 20-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında lise öğrencileri ile gerçekleştirilecektir.
 
Kampın başlama tarihinden 10 gün önce başvuru alımları sona erecektir. Bilim kampları etkinliğimiz TÜBİTAK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı paydaşlığında yürütülmektedir. Kamplara katılım ücretsiz olup çeşitli hizmetler (konaklama, yemek vb.) düzenleyici kuruluşlar tarafından sağlanacaktır. Kamplara katılmaya hak kazanan öğrenciler bulundukları ilde bulunan Gençlik Merkezlerine kendi imkânlarıyla ulaşım sağlayacak olup, bu merkezlerde toplandıktan sonra düzenleyici kuruluşlar tarafından kamp alanına topluca ulaşımları sağlanacaktır. Hak kazanan öğrencilerimiz ile ulaşım için iletişime geçilecektir.
 
18 yaşını doldurmamış katılımcıların velilerinden katılım izin belgesi istenecektir. Bilim kamplarına katılmaya hak kazanan öğrencilerin kesin kayıt esnasında gerekli belgeleri kampın başlangıç tarihine kadar ibraz etmesi zorunludur. Belge teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
 
Yılsonuna kadar düzenlenecek kamplarımız ile ilgili detaylı bilgiler yakın zamanda duyurulacak olup duyurularımız için TÜBİTAK ve Bilim Genç sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
 
Başvurular ve detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Saygılarımızla,

TÜBİTAK