HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / BİLSEM Öğretmenleri Üniversitemizi Ziyaret Etti
28 Kasım 2019, Perşembe
BİLSEM Öğretmenleri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Uşak Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenleri üniversitemizi ziyaret etti.

Özel yetenekli öğrencilere eğitim veren öğretmenler, Uşak Üniversitesi ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin” iş birliği protokolü çerçevesinde, Uşak Üniversitesi laboratuarlarını gezdiler. Uşak Üniversitesi Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi (UBATAM) içerisindeki tekstil ve kimya laboratuarlarını, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (TÖMER) ve Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji laboratuarını gezen misafirler, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Uşak Üniversitesi Bir Bilim Yuvası”

Gezi hakkındaki düşüncelerini paylaşan BİLSEM Müdürü Hakan Erdal, Uşak Üniversitesi’ni kurulduğu ilk zamanlardan beri zaman zaman ziyaret ettiğini anlatarak, “Laboratuarlar birçok araçla donatılmış ve Uşak Üniversitesi bir ‘Bilim Yuvası’ haline dönüşmüş durumda” ifadelerini kullandı. 

Üniversitemize Teşekkür

Bilim ve Sanat Merkezi’nin Türkçe Öğretmeni Aslı Aydın ise geçen senelerde de öğrencilerle birlikte Uşak Üniversitesi’ne geldiklerini hatırlatarak, “Uşak Üniversitesi’nin imkanları çok iyi. Gezi sırasında üniversitenin temsilcileri bizlerle çok güzel ilgilendiler. Her sorumuza en ince ayrıntısına kadar cevap aldık.” diye konuştu.