Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Tasarımlarıyla Göz Doldurdu
26 Kasım 2019, Salı
Uşak Üniversitesi Tasarımlarıyla Göz Doldurdu

Tekstil Aksesuarlarında 4. Trend ve İnovasyon Buluşması 19-20 Kasım tarihlerinde Wow Airport Otel Convention Center’da gerçekleşti. Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Uşak Üniversitesi de yer aldı.

Türkiye’de kapitone ve metal aksesuar üreten 100’e yakın firmanın inovatif ve trend ürünleri sergilendiği organizasyonun dünyada bir ilk olma özelliğini taşıdığını söyleyen Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. S. Çiğdem Koçak, üniversite olarak böylesi bir etkinliğin bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İki gün boyunca hazır giyim sektörünün satın alma, tasarım ve ürün geliştirme departmanlarından sayısız ziyaretçiye ev sahipliği yapan bir etkinlik olduğunu belirten Koçak, “Moda Tasarım Bölümü öğrencilerimizin hazırladıkları ürünler ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Etkinlik süresince gerçekleştirilen seminerlere katılan öğrencilerimiz sektör hakkında bilgi sahibi oldu. Özellikle tekstil aksesuarları konusundaki yenilikleri yerinde gördüler.”dedi.