Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Eurodesk “Sosyal Etki” Eğitimine Katıldı
18 Kasım 2019, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Eurodesk “Sosyal Etki” Eğitimine Katıldı

Uşak Üniversitesi Eurodesk temas noktası diğer temas noktalarıyla beraber, 5-8 Kasım tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen “Sosyal Etki” eğitimine katıldı.

Eğitime katılan Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Eurodesk irtibat kişisi Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ, Avrupa fırsatlarını gençlere aktaran bilgi aktarım ağı olan “EURODESK” temas noktası olarak Uluslararası İlişkiler Ofisinin de akredite edilen kuruluşlardan olduğunu belirtti. Eurodesk Türkiye Temas Noktalarının, AB Bakanlığı ve AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere, Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluş olduğunu ifade eden Dr. Yeşildağ, Avrupa fırsatlarının sosyal etki alanlarının genişletilmesi için gerçekleştirilen etkinliğin çok verimli geçtiğini belirtti.