Ana Sayfa / Haberler / Geleceğin Mühendisleri “Yapı Bilgi Modellemesini” Öğrendi
23 Ekim 2019, Çarşamba
Geleceğin Mühendisleri “Yapı Bilgi Modellemesini” Öğrendi

Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu, ilk seminerini Güzel Sanatlar Fakültesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleştirdi.

İzmir-Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü BIM Sorumlusu İnşaat Mühendisi Semih Burak Selçuk’un katılımıyla gerçekleşen seminerde, öğrencilere BuildingInformation Modeling-BIM- (Yapı Bilgi Modellemesi) hakkında bilgi verildi.

Selçuk, mesleki tecrübelerini aktardığı konuşmasında “Ne olursa olsun, pes etmeden aramaya ve uğraşmaya devam etmelisiniz. Bilet almazsanız, piyango size çıkmaz. İş hayatında azminizi koruyun. Kendinizi geliştirin. Teknolojileri yakından takip ederek, mesleki yeteneklerinizi arttırın.” dedi.

Seminer soru-cevabın ardından, Topluluk Danışmanı İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Soner Şeker’in Selçuk’a teşekkür plaketi vermesi ile son buldu.