Ana Sayfa / Haberler / Hedef Bankacılık
23 Ekim 2019, Çarşamba
Hedef Bankacılık

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ile Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından, Uşak Üniversitesi Sosyal Tesislerinde “Hedef Bankacılık" adlı etkinlik düzenlendi.

Uşak ilinde bulunan bankaların 43 şube müdürünün davetli olduğu etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri ve akademisyenler katıldı. Etkinlikte, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mesut Atasever ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş birer konuşma yaptı.

Etkinlikte üniversite ile bankalar arasında yapılabilecek işbirliği olanakları tartışılırken, öğrencilerin bankacılık ve finans alanında başarılı olmaları için gerekli olan mesleki deneyimler konuşuldu. Ayrıca öğrenciler, iş yaşamında bankalar ve banka yöneticilerinden beklentilerini dile getirme fırsatı buldular.