Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Banaz’ı Ziyaret Etti
24 Eylül 2019, Salı
Rektör Savaş, Banaz’ı Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş, Genel Sekreter İbrahim Çalış ve Banaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Zeynep Alkan Alkaya, Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ile Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası Rektör Savaş ile beraberindeki heyet ve Belediye Başkanı Arpacı, Banaz Meslek Yüksekokulu’nun Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği Aşure etkinliğine katıldı. Etkinlik sonrası Rektör Prof. Dr. Savaş, Banaz MYO akademik ve idari personeli ile görüşerek bilgi aldı. Banaz MYO öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Savaş, eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.