Ana Sayfa / Haberler / Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Köylere Ziyaret
19 Ağustos 2019, Pazartesi
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinden Köylere Ziyaret

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, il tarım müdürlüğü işbirliği ile her hafta Cuma günü Uşak ilindeki köyleri ziyaret ederek bilgilendirme yapıyor.

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Çelen, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Ertan Keleş’i ziyaret ettiklerini ve Uşak’ta anız yakma sorunu ve çözüm önerilerini konuşarak yakında gerçekleşecek tarım fuarında yapılacaklar hakkında karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdiklerini söyledi. Dekan Prof. Dr. Çelen, fakülte olarak, tarım il müdürlüğü ile işbirliği halinde, her hafta Cuma günü Uşak ilindeki köyleri ziyaret etmeye başladıklarını belirtti. İlk ziyaretin fakülte öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sibel Alapala Demirhan ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Yüksel tarafından Uşak Merkez Aktaş köyüne yapıldığını söyleyen Dekan Çelen, ziyarette anız yakma ve hayvancılık konularında tarım il müdürlüğü ile işbirliği halinde bilgilendirme toplantısı yapıldığını sözlerine ekledi.