Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi 2. Mezun İlişkileri Çalıştayına Katıldı
17 Haziran 2019, Pazartesi
Uşak Üniversitesi 2. Mezun İlişkileri Çalıştayına Katıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen "Türkiye'deki Üniversitelerde Yürütülen Mezun İlişkileri Çalışmalarının İncelenmesi ve İnovatif Yaklaşımlar" konulu çalıştayın ikincisi 14 Haziran 2019 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde “2. Mezun İlişkileri Çalıştayı” adıyla gerçekleştirildi.

Tüm üniversitelerin mezun ve kariyer merkezlerinde görev yapan yönetici, koordinatör ve uzmanların davet edildiği çalıştaya, Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Eser Yeşildağ, Uşak Üniversitesi’ni temsilen katıldı. 56 üniversiteden 81 kişinin yer aldığı çalıştayda mezun ilişkilerinde yaşanan problemler, kariyer ve mezun ilişkileri ofislerinin sorunları, çözüm önerileri ve mezunlara olan katkısı, mezun aidiyeti ve mentor çalışmaları gibi birçok konu ele alınarak bir yol haritası oluşturulmaya çalışıldı. Etkinliğin sonunda hazırlanan rapor kurumlarla paylaşılacak.