HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Ulusal Reklam Zamanı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
24 Mayıs 2019, Cuma
Ulusal Reklam Zamanı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Burgu ile Reklam Zamanı Yarışması, Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu ve Muratbey markası iş birliğiyle gerçekleştirildi. Finale kalmaya hak kazanan 5 ekip, Uşak Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte projelerini jüriye sundu. Jüri değerlendirmesi sonucunda ilk üçe giren proje sahipleri ödüllerine kavuştu.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zülfiye Acar Şentürk ve Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ’un açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik Genna Reklam Ajansı Başkanı A. Selim Tuncer ve Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in seminerleriyle devam etti. Seminerlerin ardından etkinlik, finalist projelerinin 15 dakikalık sunumları, jüri üyelerinin değerlendirmesi ile devam etti.

Jürinin yaptığı oylamalar sonucunda yarışmanın birincilik ödülünün sahibi “En Burgulu Anlar” projesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Bölümü, ikincilik ödülünü ”Abartıyoruz” projesi ile Ege Üniversitesi Reklamcılık Bölümü, üçüncülük ödülünü ise Erciyes Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü “Dünyalının Elinden Dünyanın Peyniri Muratbey Burgu Peyniri’’ kazandı. Muratbey markası, yarışmada ayrıca dördüncülük ödülü verilmesini kararlaştırdı ve bu ödülü “Burgunun Hayatımıza Dokunuşu” ve “Burgula” projeleri paylaştı.

Alanlarında uzman jüri üyeleri projeleri değerlendirdi

“Burgu ile Reklam Zamanı” yarışmasının jürileri arasında sektörün önde gelen isimleri yer aldı. Reklamcılık sektörünün başarılı isimlerinden İlancılık Ajans Eş Başkanı ve Reklamarkası TV programı yapımcısı-sunucusu Ender Merter, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Genna Reklam Ajansı Başkanı ve Ekotürk TV Soyut Şeyler Ekonomisi sunucusu A. Selim Tuncer, Aristo İletişim Ajans Başkanı Çınar Ergin, Aklı Fikri Sosyal Medya Ajans Başkanı İlker Müftüoğlu jüri koltuğuna bulundu. Jüride ayrıca Muratbey Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Erol, Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erol, Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ ile Uşak Üniversitesi’nden Doç.Dr. Murat Sezgin, Doç. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, Öğretim Üyesi Dr. Polat Can, Öğretim Üyesi Dr. Necla Kuduz yer aldı.

Kapanış konuşmalarını İletişim Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Dr. Onur Keşaplı ve Topluluk Yönetimi Yarışma Genel Koordinatörü Merve Soylu’nun yaptığı etkinlikte, Topluluk Başkanı Sevde Karaman finalist öğrencilere teşekkür belgelerini verdi. Burgu ile Reklam Zamanı yarışmasını, üniversite öğrencilerini sektöre hazırlamak ve yaratıcı fikirlerini desteklemek hayata geçirdiklerini belirten Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan üniversiteler tarafından yarışmaya yoğun katılım olduğunu ve yarışmanın gelenekselleşmesini hedeflediklerini açıkladı.