Ana Sayfa / Haberler / Kudüs'ün Yakın Tarihi Konferansı
20 Mayıs 2019, Pazartesi
Kudüs'ün Yakın Tarihi Konferansı

Gençlik ve Spor Bakanlığı “Gençlik Projeleri Destek Programı” kapsamında Uşak Üniversitesi Kudüs Kardeşlik Topluluğu tarafından yürütülen, "Kudüs'ü Şerif ve Anadolu Okulu" projesi etkinlikleri kapsamında ‘Kudüs’ün Yakın Tarihi’ adlı konferans gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Öğr. Gör. Halime Kaçar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gazeteci-Yazar ve Kudüs Rehberi Numan Balcı konuşmasında, Kudüs’ün Osmanlı tarihinin derin izleriyle dolu olduğunu belirtti. Kudüs’ün üç büyük din için önemine dikkat çeken Balcı, milli ve dini açıdan büyük önem arz ettiğini söyledi.

Konferans sonunda Prof. Dr. Kadir Özcan, Numan Balcı’ya üniversite adına teşekkür plaketi takdim etti.