Ana Sayfa / Haberler / Adli Tıpta Moleküler Biyoloji, Genetik ve Laboratuvar Yöntemleri Sempozyumu
20 Mayıs 2019, Pazartesi
Adli Tıpta Moleküler Biyoloji, Genetik ve Laboratuvar Yöntemleri Sempozyumu

Uşak Üniversitesi Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu tarafından, “Adli Tıpta Moleküler Biyoloji, Genetik ve Laboratuar Yöntemleri” sempozyumu gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen etkinlikte, Doç. Dr. Alper Karagöz “Adli Tıpta Moleküler Teknikler”, K.K.T.C. Sağlık Bakanlığı Adli Tıp Birimi Dr. Burhan Nalbantoğlu Lefkoşa Devlet Hastanesi’nden Dr. Deren Çeker “Adli Antropoloji’nin Adli Tıp’taki Yeri ve Adli Bilimler İçin Önemi”, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Özdemir “Postmortem Biyokimya”, Dr. Öğr. Üyesi Umut Yiğit “Diş Hekimliği ve Adli Tıp” ve Dr.Öğr. Üyesi Tuğba Yiğit “Adli Tıpta Diş Yaşı” sunumlarını yaparak soruları cevapladılar.

Sempozyum, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdülrezzak Memon’un konuşmacılara üniversite adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.