Ana Sayfa / Haberler / Tıp Fakültesi Öğrencilerinden 2. İlk Sunum Günleri
16 Mayıs 2019, Perşembe
Tıp Fakültesi Öğrencilerinden 2. İlk Sunum Günleri

Uşak Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından Tıp Fakültesi 2.  İlk Sunum Günleri gerçekleştirildi.

Kanser Araştırmaları temalı sunumlar Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Programa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, Topluluk danışmanı Doç. Dr. Rahşan Ilıkçı Sağkan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Karahan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak “Şu an burada 1. sınıf bir öğrencinin sunum yapması, toplum önünde konuşması çok önemli. Ne kadar bilgiye sahip olursan ol topluma hitap etmek de bunlar kadar önemli. Fakülte olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Emeği geçen hocalarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

Programın ilk bölümünde Tıp Fakültesi 2018-2019 Dönem 1 öğrencilerinden Özge Bağcı ve Ecem Erbaş “Kanser Hastalarına Psikiyatrik Yaklaşım”, Ömer Furkan Duran “Akciğer Kanseri”, Nigar Mercan ve Edanur Erer “Rahim Kanseri” sunumlarını gerçekleştirdiler. Poster sunumlarının ardından, programın ikinci bölümünde Abdullah Üskün “Çocukluk Çağı Kanserleri”, Hasret Akgül “Lösemi”, Mehmet Anıl “Beyin Kanseri”, Sema Aljanim “Göz Kanseri” ve Senanur Koçoğlu “Mide Kanseri” sunumunu gerçekleştirdi.