Ana Sayfa / Haberler / Çocuk Gelişim Semineri Gerçekleştirildi
14 Mayıs 2019, Salı
Çocuk Gelişim Semineri Gerçekleştirildi

Ulubey Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından "Çocuk Gelişim" adlı seminer Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan ve Prof. Dr. Adem Duru, Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ozan Çatır, Dr. Aysel Crocket, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Dr. Aysel Crocket seminerinde, genel gelişim geriliği ile ilgili bilgi verdi. Gelişim geriliği bulunan çocuklarda hangi testlerin uygulanacağı, nasıl takip edileceği ve gözlem sonuçlarının nasıl raporlanacağını anlatan Dr. Croket, 6,5 yaşındaki bir çocuğun gelişimini ölçtüğü bir uygulama da yaptı. Seminerin sonunda Dr. Aysel Crocket’e, üniversite adına teşekkür plaketi verildi.