HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversite Tanıtım Fuarı Gerçekleşti
3 Mayıs 2019, Cuma
Üniversite Tanıtım Fuarı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile Teknoloji ve Tasarım Festivali etkinlikleri kapsamında 29- 30 Nisan tarihlerinde “Üniversite Tanıtım Günleri” gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş tanıtım stantlarını gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bu tür tanıtım etkinliklerinin üniversite sınavlarına hazırlık sürecindeki lise öğrencileri için bilgilendirici ve yönlendirici nitelikte olduğunu belirten Rektör Savaş, tanıtım stantları aracılığıyla, öğrenciler ve üniversiteler arasında doğrudan iletişim imkânı sağlandığını söyledi.

Uşak İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Hayran ise “Uşak Üniversitesi’nin lise öğrencilerimize sağlamış olduğu bu imkandan dolayı teşekkür ediyorum. Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl kariyer planlaması ile ilgili tanıtım fuarı düzenliyoruz. Öğrencilerimizin fuarımıza katılmış olmalarından mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında yapılan etkinliğe Uşak Üniversitesi ve 17 üniversite katılım göstererek tanıtım standı açtılar.