Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Çocuk Şenliği Gerçekleşti
2 Mayıs 2019, Perşembe
Üniversitemizde Çocuk Şenliği Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Teknoloji ve Tasarım Festival’i kapsamında “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi koordinasyonunda Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından gerçekleşen şenliğe, Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı anaokul ve ilkokul öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Şenlik kapsamında dans, müzik, oyun, boyama gibi etkinliklerle çocuklara eğlenceli bir ortam sunuldu. Kampüs içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, öğretmenleri ve görevliler gözetiminde doyasıya eğlendi. Tüm gün süren etkinlik katılımcıların beğenisini topladı.

Şenlik kapsamında ayrıca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Öğrenim Materyalleri” sergisi açıldı. Sergi açılışını yapan Dekan Prof. Dr. Ramazan Altınay, öğrencileri tebrik ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.