HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Lisesi Öğrencilerine Oryantasyon Etkinliği
3 Nisan 2019, Çarşamba
Uşak Lisesi Öğrencilerine Oryantasyon Etkinliği

Uşak Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Uşak Üniversitesini ziyaret etti. Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde öğrencilerle buluşan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren bir üniversite olarak hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Savaş, “Seneye Sizleri Uşak Üniversitesi Öğrencisi Olarak Görmek İsterim”

Uşak Üniversitesi Tanıtım videosunun gösteriminin ardından Prof. Dr. Savaş öğrencilerle sohbet ederek, Uşak Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Savaş, “Bende Uşak Lisesi mezunuyum. Şimdi sizin karşınızda Rektör olarak duruyorum. Sizlerde bir hayal kurar ve o hayalleri gerçekleştirmek için çabalarsanız, hayallerinize ulaşabilirsiniz. Ben hep matematikçi olmak isterdim ve bunun için çok çalıştım. Ülkemizin üreten insanlara ihtiyacı var ve bizim üniversitemiz hızlı bir şekilde büyümeye ve üretmeye devam ediyor. Siz Uşak Lisesi öğrencilerini seneye burada öğrenci olarak görmek çok isterim. Hangi üniversitede okuduğunuz tabi ki önemli ama okuduğunuz üniversitenin yanında kendinize kattıklarınız ve katacaklarınızın çok daha büyük bir önemi var. Çok çalışın, çok kitap okuyun. Bol bol araştırın ve kendinizi geliştirmeye çalışın.”dedi.

Öğrenciler, Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Suat Sezgin Kütüphanesi, üniversite birimleri ve kampüsü gezerek yetkililerden bilgi aldı.