Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Onur Ulucanlı’yı Tebrik Etti
26 Mart 2019, Salı
Rektör Savaş, Onur Ulucanlı’yı Tebrik Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kaynama Noktası /Impatience filminin Yönetmeni Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Onur Ulucanlı ve Yönetmen Asistanı Gamze Akıncı'yı makamında kabul etti.

Kaynama Noktası /Impatience filminin, ABD’de düzenlenen “Independent Talents International Film Festival” (Bağımsız yetenekler Uluslararası Film Festivali)’ne Türkiye’den davet edilen tek kısa metrajlı film olmasını nedeniyle tebrik eden Prof. Dr. Savaş, filmi izlemek istediğini söyledi.

Ulucanlı, yeni başlayacağı “Yedi Renk Sanat” belgesel projesini hakkında bilgi verdi. Rektör Savaş öğrenci projelerinin her zaman desteklendiğini belirterek, "Elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.