Ana Sayfa / Haberler / Pedal Fest Başladı
19 Mart 2019, Salı
Pedal Fest Başladı

Yeşil Pedal Bisiklet topluluğu tarafından birincisi düzenlenen “Pedal Fest” bisiklet festivali yol yarışı ile başladı.

Uşak Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinliğin açılışını Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş yaptı.

Oksijeni Bol Güzel Günler Bizim Olsun

Prof. Dr. Savaş, festival kapsamında yapılan bisiklet yarışı için start vererek,“Çevre her şeyden önemli, oksijensiz bir dünyada yaşamak mümkün değil. Hareketli bir yaşam aynı zamanda sağlıklı bir yaşamdır. Bisiklet kullanmakta sağlıklı bir yaşamın gereğidir. Türk genci olarak sizlere büyük görevler düşüyor. Daha temiz bir dünya ve sağlıklı yaşam için yapmış olduğunuz bu tür etkinliklerden dolayı sizleri tebrik ediyorum.”dedi.Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsünde 20 tur olarak yapılan yol yarışında, erkeklerde Ali Torlak, kızlarda ise Emine Alkan birinci oldu. İki gün sürecek olan Pedal Fest bisiklet festivali, kampus içindeki ormanlık alanda gece kampı, 19 Mart’ta gerçekleşecek MTB Dağ Bisiklet Yarışı ve konser ile sona erecek.