HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Sivil Havacılıkta Uygulamalı Eğitim
18 Mart 2019, Pazartesi
Sivil Havacılıkta Uygulamalı Eğitim

Uşak Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Atölyesi açıldı. Mühendislik Fakültesi Binasında yer alan atölyenin açılış törenine Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Yıldız, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Savaş, görevli öğrencilerden atölye içerisinde bulunan, uçak iniş takımı, yangın algılama-önleme, ekipman ve çalışan guvernörlü pervane sistemleri hakkında bilgi aldı. Askeri alanda kullanılan F4 savaş uçaklarına ait bir parça incelendi. Atölye gezisi sırasında Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım’ın tasarlığı saat öğrenciler tarafından Rektör Savaş’a hediye edildi.

Atölyenin uygulamalı eğitim için çok faydalı olacağını dile getiren Prof. Dr. Savaş, tören sonunda uçak teknolojisi atölyesinin kurulmasında desteklerinde dolayı; Öğretim Görevlileri Ufuk Ayhan, Ramazan Saraç, Gökhan Yıldırım, İdari ve Mali İşler Daire Başkan Vekili Süleyman Şanlı, Ayşenur Toros, Rıdvan Elsiz, İsmail Can Biçer, Mehmet Ali Zeren, Levent Uslu ve Sena Yılmaz’a teşekkür belgelerini takdim etti.