Ana Sayfa / Haberler / Askıda Giysiye Bahar Geldi
15 Mart 2019, Cuma
Askıda Giysiye Bahar Geldi

Askıda Giysi Projesinin bahar dönemi açılışı gerçekleşti.Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil, Ayakkabı, Giyim ve Deri Bölümü öğrencilerinin, ürettikleri kıyafetler proje yararına bağışlandı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, yaptıkları bağıştan dolayı başta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri olmak üzere öğrencilere teşekkür etti.

Burada Para Değil Sadece İyilik Geçer

Askıda Giysi alanında paranın değil iyiliğin geçtiğine dikkat çeken Rektör Savaş, “Askıda Giysi Projesini kış döneminde başlatmıştık. Şimdi projenin bahar dönemi başladı. Döneme uygun kıyafetler ve ayakkabılar bağışlandı. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Dönem boyunca bağışlanmak istenen temiz ve kullanılabilir durumdaki giysiler“Askıda Giysi” alanına bırakılabilecek.