HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / "Robotlar Yerimizi Mi Alıyor?"
11 Mart 2019, Pazartesi
"Robotlar Yerimizi Mi Alıyor?"

Uşak Üniversitesi İhracat ve Lojistik Topluluğu tarafından "Robotlar Yerimizi Mi Alıyor?" adlı konferans, Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleştirildi.


İki oturumda gerçekleştirilen konferansa; İhracat ve Lojistik Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Aydemir, Topluluk Başkanı Merve Hazan Güngör, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İlk oturumda Eta Elektronik Taşımacılık Operasyon Müdürü Tunç Selçuk, şirket çalışmaları ve iş modeli hakkında bilgi verdi. ÜÇGE-Robotik Sistemler Proje Yöneticisi Akın Saka, “Akıllı Depo ve Entegrasyon Süreçlerini” aktardı.

İkinci oturumda ise Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık şirketinden Tolga Yanaşık, Sistem ve İş Geliştirme ve Lojistik Danışmanlıktan İbrahim Bektaş, Lojistikçilerin Sesi Genel Yayın Yönetmeni 4pl Danışmanlık  ve Lojistik Hizmetleri Genel Müdürü Tuncay Aydın sunumlarını gerçekleştirdi.

İhracat ve Lojistik Topluluğunun kuruluş yıl dönümünde ilk etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Aydemir, programa katılan konuşmacılara üniversite adına teşekkür belgesi verdi.