HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Onarılan Bisikletler Çocukları Mutlu Ediyor
3 Ocak 2019, Perşembe
Onarılan Bisikletler Çocukları Mutlu Ediyor

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu "Yeşil Bisiklet Projesi" kapsamında,sıfır veya kullanılabilir durumdaki kıyafet, atkı, bere, mont, gibi kışlık eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Ayrıca proje kapsamında, evlerde ya da eskicilerde kullanılmayan bisikletleri toplayıp onaran topluluk, tekrardan kullanıma geçirdikleri bisikletleri ihtiyaç sahibi kişilere ücretsiz olarak dağıtıyor.

Çocuklarla Buluştular

Topluluk üyeleri, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün enflasyon ile mücadele ve yerli malı kullanımının teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği etkinliğe katılarak ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte, Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Mercan’ın da katılımıyla hediyeler verildi.

Proje 2022'ye Kadar Devam Edecek

Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Başkanı Durmuş Ali Şirin, projelerinin 2022 yılına kadar süreceğini belirterek, “Projemiz bu yıl başladı. Hedefimiz projemizi gelenekselleştirmek. Sloganımız ‘İhtiyaç sahibi kalmasın’. Umarım yaptığımız faaliyetlerle bu amacımızı gerçekleştiririz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere, Topluluk Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Tatar ile tüm topluluk üyelerimize ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.