Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı
29 Aralık 2018, Cumartesi
Rektör Savaş 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 kategoride oy kullandı.

Rektör Savaş, Rektörlük makamında gerçekleşen oylamada, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi. Haber kategorisinde Issham Rimavi'nin "İsrail güçlerinden sağlık ekibine şiddet", yaşam kategorisinde Soner Kılınç'ın "Göktaşı yağmuru", spor kategorisinde ise Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

AA'nın yöneticileri ve tüm çalışanlarını kutlayan Prof. Dr. Savaş, "Fotoğraflar çok etkileyici. Yaşam kategorisinde Uşak'tan fotoğrafın da yer alması gurur verici. Tüm AA çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.