Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Uşaklı İşadamlarına, Uşak Üniversitesinin Son 1 Yıllık Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi
24 Aralık 2018, Pazartesi

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak’lı sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelerek Uşak Üniversitesi’nin son bir yıllık çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Rektör Savaş, deri, tekstil ve seramik alanlarında (DTS) pilot üniversite olan Uşak Üniversitesi’nin DTS alanlarında yaptığı son çalışmaları aktararak üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değindi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Prof. Dr. Savaş ve işadamları cami inşaatını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

“El birliğiyle Ramazan Ayında hizmete girecek”

2014 yılında temeli atılan caminin, 2019 yılı Ramazan ayında bitirilebilmesi için Uşaklı sanayici ve işadamlarının desteklerini beklediklerini ifade eden Prof. Dr. Savaş, “Tüm hemşerilerimizi cami yapımına destek olmaya çağırıyoruz, Uşak halkının ve sanayicisinin bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum.” dedi.