Ana Sayfa / Haberler / Borsa Laboratuar Sistemi Açıldı
18 Aralık 2018, Salı
Borsa Laboratuar Sistemi Açıldı

Uşak Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından, topluluğun sekizinci kuruluş yılı kokteyli ve Gedik Yatırım katkılarıyla üniversitemizde kurulan Borsa Laboratuar Sistemi açılışı gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda yapılan etkinlikte İstanbul Gedik Yatırım AŞ Yatırım Uzmanı Mesut Kurt, ‘Aracı Kurumların Sermaye Piyasasındaki Rolleri ve Kariyer Fırsatları' adlı sunumunu gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Konferansın ardından Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda, Muhasebe ve Finans Topluluğu 8. kuruluş yılı kokteyli ve Gedik Yatırım tarafından hibe edilen Borsa Laboratuar Sistemi açılışı gerçekleşti.

Etkinlik, Muhasebe ve Finans Topluluğu 8.yıl resim sergisi ve müzik dinletisi ile sona erdi.