Ana Sayfa / Haberler / İnsani Yardım Vakfı Uşak İl Temsilciliğine Ziyaret
5 Aralık 2018, Çarşamba
İnsani Yardım Vakfı Uşak İl Temsilciliğine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan, Prof. Dr. Metin Gümüş, Prof. Dr. Adem Duru ve Genel Sekreter V. İbrahim Çalış’la birlikte İnsani Yardım Vakfı (İHH) Uşak İl Temsilciliğini ziyaret etti.

İHH Uşak İl Temsilcisi ve EBRAR Derneği Başkanı Av. İbrahim Akkaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Prof. Dr. Savaş, üyelerle bir süre sohbet etti.

Üniversite Şehir Bütünleşmesi Önemli

Uşak Üniversitesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) işbirliği halinde Uşak’ı daha ileriye taşıyacaklarını belirten Prof. Dr. Savaş, “Üniversite-şehir bütünleşmesini tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde gerçekleştireceğiz. İHH gibi Türkiye’den dünyaya bir hayır köprüsü olan kurumların yaptıkları çalışmalar önem arz etmektedir. Tüm İHH çalışanlarını tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Av. İbrahim Akkaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarından bahsetti.