Ana Sayfa / Haberler / Externado Üniversitesi Öğrencilerinden Ziyaret
30 Kasım 2018, Cuma
Externado Üniversitesi Öğrencilerinden Ziyaret

Anadolu Üniversitesi ile Kolombiya Externado Üniversitesi arasında “Öğrenci Değişim Projesi” kapsamında imzalanan protokol anlaşması çerçevesinde, Şafak Öncü Koleji’ne programa katılan Kolombiyalı öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Proje Yürütücüsü Sezer Aksoy ve Şafak Öncü Koleji öğretmenleri ile Externado Üniversitesi öğrencilerini ağırlayan Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Öğrenci Değişim programlarının önemli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi’nde 62 farklı ülkeden 2 bin 650 öğrencinin öğrenim gördüğünü ifade etti.

Externado Üniversitesi öğrencileri Rektör Savaş’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ülkelerinin formasını hediye etti. Prof. Dr. Savaş ise öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretin ardından Externado Üniversitesi öğrencileri İletişim Fakültesini ziyaret ederek uygulama atölyelerini ve stüdyolarını gezdi.