HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Seyit Ahmet Baş Uşak Üniversitesinde
28 Kasım 2018, Çarşamba
Seyit Ahmet Baş Uşak Üniversitesinde

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, 28 Kasım tarihinde, Uşak Üniversitesi’nde "Muhasebe – Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği ‘Kariyer Planlaması’” konulu konferans verdi.

Konferans öncesi Seyit Ahmet Baş’ı makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, kendilerini Uşak’ta ve üniversitede ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Rektör Savaş ile bir süre görüşen Baş, üniversitenin şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

“Dinlemek de okumak kadar önemli”

Makam ziyaretinin ardından,  Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Savaş, bu tür konferansların öğrencilerin gelişimi için en önemli unsurlardan bir tanesi olduğunu belirterek dinlemenin de okumak kadar önemli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Savaş, “Sayın Seyit Ahmet Baş bizleri onurlandırdı. Kariyer planlaması konusunda değerli birikimlerini sunacak. Konferansta vereceği bilgiler öğrencilerimizin kariyer planlamasında etkili olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Sayıştay Başkanı Baş, konuşması öncesi, Sayıştay’a ait çeşitli hediyeleri Rektör Savaş’a takdim etti.

Ahmet Baş, Sayıştay'ın tarihi, gelişimi ve kariyer planlaması konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından soruları cevaplayan Baş, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konferansa Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Sayıştay Üyeleri, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan ile Prof. Dr. Adem Duru, Uşak İl Defterdar V. Birsen Tokaç, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlik sonunda Prof. Dr.Savaş, Ahmet Baş’a Uşak Üniversitesi plaketini takdim etti.