HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Evren Göz Öğrencilerle Bir Araya Geldi
31 Ekim 2018, Çarşamba
Evren Göz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Uşak Üniversitesi Haber Topluluğu tarafından 25 Ekim tarihinde, Galatasaray Basın Koordinatörü Evren Göz’ün konuk olduğu “Alan Muhabirliği” adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleşen söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de çok kıymetli misafirler ağırlamaya devam ettiklerini söyleyerek, “Haber Topluluğumuza düzenledikleri söyleşi için teşekkür ediyorum. Derslerde de ifade ettiğimiz gibi sahada tecrübeli olan kişileri dinlemek gerekiyor. Her alanda haberi tanımak ve tanıtmak çok önemlidir. Değerli konuğumuz Evren Göz’e katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.”dedi.

Uşak’ın Özel Bir Yeri Var                                          

Evren Göz, Uşak’ın kendisi için yerinin ayrı olduğunu belirterek, “Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Aslında geçen sene buluşacaktık. Bu programa katılım için NTV Spor kanalımız kapanmadan önce söz vermiştik. Fakat dönemin şartları gereği kapatılması kararlaştırıldı. Ardından kulüpten gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim ve Galatasaray Kulübünde işe başladım. Şimdi aradan altı yedi ay geçti ve buluşma imkânımız oldu. Burada olmaktan çok mutluyum. Uşak’ta askerlik yaptım. Uşak’ın yeri bende ayrıdır. Buraya gelirken de anılarımı yad ettim.”şeklinde konuştu.

Olanaklar Artık Çok Fazla

Üniversite yıllarında çok çalıştığını ifade eden Göz,“Bu günlere gelene kadar çok fazla zorluk çektim. Üniversite yıllarımda da çok çalıştım. Sizlerin bilgiye ulaşma anlamında olanaklarınız çok fazla. Bizim bu  kadar fazla olanağımız yoktu. Çağın sunduğu olanakları iyi kullanın. Sizin gözünüzde çok yüksek bir enerji var. Beni büyük ilgiyle dinlediniz. Burada herkes bir şey yapmak istiyor ve bunu nispeten başarabilen kişilerde var. Kariyerinde iyi yerlere gelmiş insanları dinlemek onlardan feyz almak ve soru sormak çok güzel bir şey. Geçen sene gelememiştim fakat bu sene isteğimizi yaptık. Çok memnun ve içim rahat döneceğim” dedi.

Yoğun katılımın olduğu söyleşide mesleki tecrübelerini anlatan Evren Göz öğrencilerin sorularını cevapladı.