Ana Sayfa / Haberler / Yazar Emine Şenlikoğlu Üniversitemizde
23 Ekim 2018, Salı
Yazar Emine Şenlikoğlu Üniversitemizde

"Çağ Bizden Ne Bekliyor?" adlı konferans için üniversitemize gelen Yazar Emine Şenlikoğlu, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yazar Emine Şenlikoğlu’nun 25 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde konferans vereceğini belirtti. Kendisini üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Prof. Dr. Savaş, Emine Şenlikoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Yazar Emine Şenlikoğlu ise Uşak Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Savaş, Emine Şenlikoğlu’na, Uşak Üniversitesi Basın Bülteni'ni hediye etti.