Ana Sayfa / Haberler / Üni Aktif Öğrenciler Topluluğundan ‘Kampüse Hoş Geldin’ Etkinliği
16 Ekim 2018, Salı
Üni Aktif Öğrenciler Topluluğundan ‘Kampüse Hoş Geldin’ Etkinliği

Uşak Üniversitesi Üni Aktif Öğrenciler Topluluğu ‘Kampüse Hoş Geldin’ projesi gerçekleştirdi.

Proje kapsamında Uşak Üniversitesi’ne yeni gelen öğrencilere kahvaltı programı düzenlendi.

Programa katılan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Genel Başkanı Mehmet Nacar ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürü Tahir Emre Can, öğrencilerle bir araya geldi.

İsmail Güneş, Nurullah Cahan ve Tahir Emre Can, birer konuşma yaparak, öğrencilere yükseköğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak öğrenim hayatlarını boşa harcamamalarını ve bir hedef belirleyerek bu yolda çalışmalarını söyledi. Zamanın önemine değinen Prof. Dr. Savaş “Zamanınızı boşa harcamayın. Yararlı ve doğru çalışmalara kanalize olun. Hayatınızı ileriye dönük olarak planlayın. Not ortalamanızı yüksek tutun, en az bir yabancı dil öğrenin. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Yeni eğitim öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını temenni eder, sağlık, mutluluk ve başarı dilerim.” şeklinde konuşarak öğrencilerin sorularını cevapladı.