Ana Sayfa / Haberler / Prof. Dr. Ekrem Savaş, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı Ziyaret Etti
18 Temmuz 2018, Çarşamba
Prof. Dr. Ekrem Savaş, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Prof. Dr. Savaş, deri, tekstil ve seramik (DTS) alanlarında pilot üniversite olan Uşak Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK’ın, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından başlatılan ihtisaslaşma çalışmalarına katkı vermek ve ihtisaslaşma odaklı işbirliklerinin geliştirilmesini sağlamak için yapılan çalışmalara destek olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Ekrem Savaş, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a çalışmalarında başarılar diledi.