Ana Sayfa / Haberler / Öğrencilerimiz 2018 yılı XV. Lojistik Vaka Yarışmasında Birinci Oldu
5 Temmuz 2018, Perşembe
Öğrencilerimiz 2018 yılı XV. Lojistik Vaka Yarışmasında Birinci Oldu

Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri Binnur Bilici, Barış Şahin ve Mustafa Taşova'dan kurulu takım XV. Lojistik Vaka Yarışması’nda birinci oldu.

XV. Lojistik Vaka Yarışması büyük finali 3 Temmuz 2017 tarihinde G-Rotana Oteli’nde gerçekleşti. "İnşaat Lojistiği" vakasını, 4 saat çalışan Uşak Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi takımları, 10 kişilik jüri önünde sunumlarını yaparak, gelen soruları cevapladılar. Değerlendirme sonucunda, takımımız jüriden en yüksek puanları alarak, açık ara İstanbul Üniversitesi'nin önünde birinci oldu.

LODER ve  Mars Lojistik'in organize ettiği XV. Üniversitelerarası Vaka Yarışmasında takımımız para ödülü kazandı ve plaketleri LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş tarafından verildi.