Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Bayramlaşma
18 Haziran 2018, Pazartesi
Üniversitemizde Bayramlaşma

Uşak Üniversitesi’nde Ramazan Bayramı sebebiyle bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında yapılan törene başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan, Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş ve Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış olmak üzere akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, tüm personelle bayramlaşarak herkesin geçmiş bayramını kutladı. Bayram denince sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin akla geldiğini belirten Prof. Dr. Ekrem Savaş “ Ramazan Ayı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en çok yaşandığı ay. Bu birlik ve beraberliğin gelecek Ramazan’a kadar bozulmamasını temenni ediyorum. Bir sonraki Ramazan Bayramına sevinçle, sevdiklerinizle beraber tekrar kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Uşak Üniversitesi olarak yapacağımız işler çok fazla. İki günü eşit geçen ziyandadır. Ziyanda olmamak için çok çalışacağız. Bizler için hayatta en büyük miras ilimdir. Bu nedenle bir sonraki Ramazan’a hep beraber daha çok ilim üreten bir üniversite olarak girmeyi diliyorum. Sizlerle beraber bir eğitim öğretim yılını daha bitirdik. Önümüzdeki akademik yılın daha da iyi olmasını temenni ediyorum. Hepinize sağlık, afiyet ve başarılarınızın devamını dilerim.”dedi.