Ana Sayfa / Haberler / Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, UOSB’yi Ziyaret Etti
26 Mayıs 2018, Cumartesi
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, UOSB’yi Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş üniversite sanayi işbirliğine verdiği önemi ve bu konu ile ilgili yeni projelerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Ekrem Savaş, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programının deri, tekstil ve seramik alanlarında pilot üniversitesi olan Uşak Üniversitesi’nin konuyla ilgili yaptığı çalışmaları aktardı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, günümüzde işletmelerde Ar-Ge ve İnovasyonun önemi konulu bir sunum gerçekleştirerek Teknopark nedir? İşletmeler için avantajları nelerdir? konularına değindi.