Ana Sayfa / Haberler / Artırılmış Gerçekçilik Eğitimi Teknolojisiyle Kaynak Simülatörü Semineri Gerçekleştirildi
24 Mayıs 2018, Perşembe

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) Patent Destek Birimi tarafından, Üniversite-Sanayi İşbirliği Farkındalık Etkinliği Endüstri 4.0 kapsamında, Artırılmış Gerçeklik (AR) Eğitimi Teknolojisiyle Kaynak Simülatörü semineri gerçekleştirildi.

Makine Mühendisi Anıl Uçar ve Danışman Tolga Kuzucu’nun verdiği seminere USEM Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen, USEM Müdür Yardımcısı ve UTTO Patent Destek Birimi Yöneticisi Dr. Öğretim Üyesi İdris Kaynak, Zafer Kalkınma Ajansı İl Müdürü Mehmet Tekeli, sanayiden Yakut Alüminyum Sami Yakut, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde verilen seminerde Anıl Uçar ve Tolga Kuzucu kaynak simülatörü ile seminere katılan öğrencilere farklı kaynak işlemleri (MIG, MAG, TIG, SMAW) için simülatörün kullanım fırsatları sunarak değerlendirmeler hakkında uygulamalı bilgi verdi.