HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi PTT Şubesi Açıldı
22 Mayıs 2018, Salı
Uşak Üniversitesi PTT Şubesi Açıldı

Uşak Üniversitesi PTT Şubesi 22 Mayıs tarihinde üniversite öğrenci çarşısında açıldı.

Açılışa Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, davetliler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş açılışta yaptığı konuşmada köklü bir geçmişe sahip olan PTT’nin bugün, posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunduğunu söyledi. 30 binin üzerinde öğrencisi ve 1000 kişilik personeli olan Uşak Üniversitesi’nde PTT Şubesi açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Savaş “Huzurlarınızda üniversitemizde PTT Şubesi açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve personelimiz artık merkeze gitmeden PTT hizmetlerini üniversitemizdeki şubeden alacaklar. Hizmet ayaklarımıza gelmiş oldu. Tekrar herkese teşekkür ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz 30 binin üzerinde öğrencisi olan Uşak Üniversitesi'nde büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan Üniversite PTT Şubesinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş ise PTT’nin kurulduğu günden itibaren sürekli atılım ve gelişim içerisinde olduğunu belirterek son dönemlerde hizmet ağını geliştirerek birbirinden önemli projelere imza attığını söyledi. PTT’nin inovasyonu, teknolojiyi, ülkeler ve kurumlar arası iş birlikteliğini de artırarak posta hizmetlerini çeşitlendirdiğini, sektöründe dünyanın söz sahibi kurumları arasına girdiğine dikkat çeken İsmail Ertaş Uşak PTT Başmüdürlüğü olarak hizmetlerini 26 adet PTT işyeri ağıyla sürdüklerini aktardı. Mevcut 26 işyerine ek olarak Uşak Üniversitesi PTT Şubesinin açılışını yapmaktan dolayı mutlu oldukları belirten Ertaş açılışın hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş, kurdeleyi keserek Uşak Üniversitesi PTT Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiler.

fotoğraflar için tıklayınız